(ВИДЕО) Пет медали за џудо клубот „Кожувчанка“ на турнир во Србија
04-04-2018 СПОРТ

 

Џудо клубот „Кожувчанка“ од Кавадарци продолжува со освојувањето на медали од меѓународните првенства. Изминатиот викенд членовите на овој клуб учествуваа на силен меѓународен турнир во Ниш, соседна Србија од каде се вратија со пет медали...

 

М.В

 Share

Додади коментар