(ВИДЕО) Полициски час во Кавадарци 29.03.2020
29-03-2020 РЕГИОН

За време на полицискиот час наши екипи беа на терен. Направивме обиколка за да регистрираме дали се почитува забраната за ограничено движење денеска недела, од 16 часот. Екипи на ЈП Комуналец и ТПЕ Кавадарци вршеа дезинфекција на воздухот.

 

 

 

 

Kaвадарци од дрон

 Share

Додади коментар