(ВИДЕО) Промовирана Рок ен рол енциклопедијата
30-06-2018 КУЛТУРА

 

 

Синоќа во домот на културата „Иван Мазов Климе “ во Кавадарци беше промовирана „Рок ен рол енциклопедијата“...

 

 

 Share

Додади коментар