(ВИДЕО) Промоција на монографија за сликарство од Павле Кузмановски
12-04-2017 КУЛТУРА

Синоќа во фоајето при домот на културата „Иван Мазов Климе“ беше промовирана монографијата за сликарството на Павле Кузмановски, а беа изложени и ликовните дела создадени од него.

К.Ѓ

 Share

Додади коментар