(ВИДЕО) Учениците се едуцираат за борба против трговијата со луѓе
06-12-2017 РЕГИОН

 

Полициска станица од општа надлежност Кавадарци и општинската организација на Црвен Крст денеска организираа трибина на тема: „Борба против трговијата со луѓе“. Ја следеа средношколци и основци од Кавадарци и Росоман.

М.М

 Share

Додади коментар