(ВИДЕО) Хуманитарен концерт организиран од учениците во „Тоде Хаџи Тефов“
13-04-2017 РЕГИОН

 

Во рамки на програмата „ Црвен Крст во акција - промоција на хуманите вредности синоќа во домот на културата „Иван Мазов Климе“ се одржа хуманитарен концерт. М.М

 Share

Додади коментар