(ВИДЕО) Хуманитарен турнир за помош на Блаже Пешевски
06-03-2018 СПОРТ

 

Кошаркарскиот клуб „Академик“ и кошаркарската школа на гимназијата „Добри Даскалов“ вчера организираа хуманитарен кошаркарски турнир за помош на 12 годишниот Блаже Пешевски на кого му е потребна итна операција на р`бетниот столб.

 

М.М

 

 

 

 

 

 

 Share

Додади коментар