(ВИДЕО) Шесто одделенците од ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ футсал прваци
26-12-2017 СПОРТ

 

Шесто одделенците од ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци се новите футсал прваци на натпреварувањето организирано од Сојузот на училишни спортови.

 

М.В

 Share

Додади коментар