(ВИДЕО) „Скокни прескокни“ нова книга за деца од Васил Мукаетов
23-04-2018 КУЛТУРА

 

 

Во библиотеката „Феткин“ во Кавадарци денеска беше промовирано најновото дело на кавадарчанецот Васил Мукаетов. Книгата за деца е насловена „Скокни прескокни“, а Мукаетов годинава е добитник на наградата „Ванчо Николевски“.

 

M.В

 Share

Додади коментар