Постари емисии

17-09-2021
АГРО СПЕКТАР - 17.09.2021
17-09-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Пере фиш Ангелов
09-09-2021
АГРО СПЕКТАР - 09.09.2021
30-07-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Даниела Колева
08-07-2021
TВ ОБЈЕКТИВ - Љупчо Ристовски - ИНТЕГРА
21-06-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Мој општинар
08-06-2021
„Го сакам Кавадарци“ - секретар на општината Тодор Ефремов
31-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - сектор за локален економски развој
20-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - против пожарна единица
24-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Образование
12-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - повикувачки центар - улично осветлување
13-05-2021
АГРО СПЕКТАР - 13.05.2021
10-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Дом на култура
20-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - ЈП Комуналец
19-04-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Вински музеј
28-04-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - реализација на капитални проекти
28-12-2020
Со повод - Даниела Колева - пратеник
15-12-2020
Со повод: рехабилитација после мозочен удар и корона вирус
09-06-2020
ТВ ОБЈЕКТИВ - проф.д-р Љупчо Ристовски - претседател на ИНТЕГРА
25-05-2020
МОИТЕ БЕБИЊА - театарска претстава
14-05-2020
АГРО СПЕКТАР - 14.05.2020
21-01-2020
Со повод- самостојна изложба на м-р Владимир Темков
20-01-2020
Водици -Кавадарци 2020
21-01-2020
Водици - Ваташа 2020
02-10-2019
СО ПОВОД - РИДСКО-БРЗИНСКА ТРКА ВО КАВАДАРЦИ
19-09-2019
СО ПОВОД - Инклузија на учениците со посебни потреби во училиштата
11-07-2019
АГРО СПЕКТАР - емисија за земјоделците 11.07.2019
17-07-2019
СО ПОВОД 3 - д-р Бошко Томовски - невропсихијатар
17-07-2019
СО ПОВОД 2 - Д-р Бошко Томовски - невропсихијатар
17-07-2019
СО ПОВОД 1 - Д-р Бошко Томовски - невропсихијатар
15-12-2018
ТВ ОБЈЕКТИВ - Митко Јанчев 14.12.2018
15-11-2018
Седница на советот на општина Неготино - 15.11.2018
14-11-2018
18-та седница на советот на општина Кавадарци
14-11-2018
Отчет за првата година од мандатот на градоначалникот Тони Делков
29-05-2018
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО - 29.05.2018
30-05-2018
11 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ
18-05-2018
Девета седница на советот на општина Росоман
21-05-2018
Вонредна седница на совет на општина Кавадарци
24-04-2018
СО ПОВОД - Музеј на град Неготино - Изложба 24.04.2018
03-05-2018
АГРОСПЕКТАР - емисија за земјоделците - 03.05.2018
24-04-2018
Десета седница на советот на општина Кавадарци 24.04.2018
01-01-1970
Седница на советот на општина Неготино 02.05.2018
30-04-2018
Осма седница совет на општина Росоман
06-04-2018
ТВ ОБЈЕКТИВ - градоначалник Митко Јанчев
28-11-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ - Петар Богојевски - за реформи во ВМРО-ДПМНЕ
20-10-2017
ТВ ДУЕЛ - Јанчев-Китев
23-08-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ - Зоран Бањански
30-06-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ- Александар Панов 30.05.2017
24-03-2017
СО ПОВОД - Зоран Јосифовски - претседател на Основен суд Кавадарци
24-03-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов 24.03.2017
16-03-2017
АГРО СПЕКТАР - емисија за земјоделците 16.03.2017
27-03-2017
СО ПОВОД - Кавадаречки театар - 27.03.2017
27-03-2017
СО ПОВОД - Добре Ставров- 120 години гимназиско образование
14-03-2017
55 седница на советот на општина Кавадарци
16-11-2016
51 седница на советот на општина Кавадарци 14 11 2016
28-09-2016
ИНФРО РОС - 28.09.2016
21-09-2016
ИНФО РОС - 21.09.2016
24-09-2016
48 -ма Седница на совет на општина Кавадарци 23.09.2016
17-09-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ванчо Апостолов - градоначалник на о.Неготино
13-09-2016
Тиквешка винска регата 2016
08-09-2016
Агроспектар - емисија за земјоделците 08.09.2016
06-09-2016
Тиквешки гроздобер 2003
05-09-2016
Документарна емисија за срушениот рид ГРАДОТ во Моклиште
31-08-2016
TВ објектив- Алексадар Панов -градоначалник на Кавадарци 31.08.2016
07-07-2016
Агро спектар -- емисија за земјоделците 07.07.2016
30-06-2016
Агро спектар - емисија за земјоделците 30.06.2016
11-07-2016
Tиквешка винска регата 2016
28-06-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Митко Чавков - министер за внатрешни работи
17-06-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - заменик министер ИОА Тимчо Муцунски - 17.06.2016
23-06-2016
Агро спектар - 23.06.2016
03-06-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов - 03.06.2016
06-05-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Глигор Шемов - 06.05.2016
29-04-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Развигор Кабранов
29-01-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ќире Делов секретар на о. Кавадарци 29 01 2016
27-03-2016
ОДБЛИСКУ - Екстра бенд плус 27 03 2016
21-02-2016
ОДБЛИСКУ - Ориентал бенд 21 02 2016
13-03-2016
ОДБЛИСКУ - Наташа Малинкова - Galaxy 13 03 2016 КТВ Кавадарци КТВ Кавадарци
20-03-2016
ОДБЛИСКУ - Далибор Ѓошиќ 20 03 2016
27-01-2016
ОДБЛИСКУ - новогодишна 24 01 2016
15-03-2016
НЕГОТИНСКИ СПЕКТАР - ФК ВАРДАР НЕГОТИНО
18-03-2016
Агроспектар - 18.03.2016
18-03-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ванчо Апостолов - градоначалник Неготино 18.03.2016
12-03-2016
Со повод... Љубе Димов -директор на Водостопанство Тиквеш 12 03 2016
20-03-2016
НЕГОТИНСКИ СПЕКТАР - ПЛАНИНАРСКО ДРУШТВО СПАОК
11-03-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Стојанче Лазов 11 03 2016
11-03-2016
НЕГОТИНСКИ СПЕКТАР - Ванчо Петров 11 03 2016
04-03-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Панчо Минов 04 03 2016
04-03-2016
Неготински спектар - Ристе Марков 04 03 2016
27-02-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов - градоначалник Кавадарци 26.02.2016
15-03-2016
ОДБЛИСКУ - Екстра Бенд Битола
17-02-2016
ИНФО РОС
13-11-2015
ТВ ОБЈЕКТИВ 13.11.2015 - гостин: Градоначалник на о. Кавадарци, А. Панов
24-10-2015
СО ПОВОД - Вакцинација полио миелит - прим. д-р Мими Каровска
01-01-1970
Одблиску - Ориентал бенд 05.07.2015
06-07-2015
ТВ Објектив- градоначалник на о.Кавадарци, Александар Панов -03.07.2015
01-04-2015
ОДБЛИСКУ - Јоце Панов
20-02-2015
ТВ Објектив - Стојанче Лазов - 20.02.2015
22-02-2015
Инфо рос 21.02.2015
14-02-2015
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов - градоначалник на Кавадарци (13.02.2015)
03-10-2014
ТВ објектив - Александар Панов - градоначалник на Кавадарци - 03.10.2014
26-09-2014
ТВ објектив - Гордана Јанкулоска - Министер за внатрешни работи- 26.09.2014
05-07-2013
СО ПОВОД - Т`к Так 2013
14-06-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ- Стевчо Јакимовски ГРОМ 14.06.2013
07-06-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ванчо Апостолов - градоначалник на Неготино
06-06-2013
АГРО СПЕКТАР - 06.06.2013
31-05-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов-градоначалник на Кавадарци
24-05-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ - Стојанче Лазов-градоначалник на Росоман
30-05-2013
АГРО СПЕКТАР - со проф. д-р Ристо Вучков 30.05.2013
21-05-2013
Со повод- Оджување на клима уредите
15-05-2013
Агроспектар - Лазар Василевски