Зоран Илиќ го фати светиот крст во Градско
19-01-2015 РЕГИОН

Богојавленски водосвет денеска се изврши и во водата на реката Вардар. Светиот крст се фрлаше од мостот кај селото Уланци. Зоран Илиќ од Градско беше најсреќен и најбрз да го извади светиот крст  од водите на Вардар.

 

На подарок доби табле од локалната самоуправа и икона од градоначалничката Жанета Чаушевска.

A.ДДодади коментар