ЛИ/2017 Здружението „Тиквешки роми“ со подршка за кандидатот на СДСМ, Бетиане Китев
27-10-2017 РЕГИОН

 

Претседателот на здружението „Тиквешки роми“, Раим Сулејманов денеска на прес конференција  искажа подршка за кандидатот на СДСМ и коалицијата, Бетиане Китев. Нагласи дека ромите секогаш треба да биле на страна на централната власт.

 

Додади коментар