ЛИ/2017 (ВИДЕО) Ангушев: Ја сум слободен граѓанин и можам да подржам било која партија
06-10-2017 РЕГИОН

 

 

На прес конференција денеска за вчерашните обвинувања од Партијата на обединети пензионери реагираше претседателот на Здружението на пензионери Кавадарци и кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ, Ристо Анѓушев.

 Додади коментар