ЛИ/2017 (ВИДЕО) Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ Митко Јанчев со повик за подршка до кавадарчани
27-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев денеска на прес конференција, во завршното обраќање до јавноста пред молкот, ги повика кавадарчани да гласаат и да не наседнуваат на притисоци.

 

Додади коментар