ЛИ/2017 (ВИДЕО) НСДП ги повика своите членови и симпатизери да гласаат за Бетиане Китев
27-10-2017 РЕГИОН

 

Претседателот на ОО на НСДП Кавадарци, Владимир Клинчаров денеска на прес конференција ги повика членовите и симпатизерите во недела да гласале за кандидатот за градоначалник на СДСМ и коалицијата, Бетиане Китев.

 

 

 

Додади коментар