ЛИ/2017 (ВИДЕО) Предизборен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во УЗ „Кула“ во Кавадарци
05-10-2017 РЕГИОН

 

Своите програмски определби синоќа пред жителите на УЗ „Кула“ во Кавадарци ги претстави кандидатот за градоначалник на Кавадарци од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев..

 

 Додади коментар