ЛИ/2017 (ВИДЕО) Реакција на кандидатот за градоначалник на Росоман од СДСМ Бранко Јанев
25-10-2017 РЕГИОН

Кандидатот за градоначалник на општина Росоман од СДСМ, Бранко Јанев денеска на прес конференција реагираше на вчерашните обвинувања од неговиот против кандидат Стојанче Лазов за закани и притисоци.

 

Додади коментар