ЛИ/2017 (ВИДЕО) Јанчев на средба со жителите на Возарци
06-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев синоќа имаше предизборен митинг во селото Возарци. На жителите им ги претстави неговите приоритети доколку ја добие нивната подршка за градоначалник...

 Додади коментар