Обраќање до јавноста на здружението „Тиквешки лозаро овоштари“

Регионалното здружение „Тиквешки лозаро овоштари“ од Кавадарци денеска достави обраќање до јавноста во кое се наведуваат проблемите со кои се соочувале лозарите. Ова здружение во минатиот период организираше и протести кои беа поддржани од опозиционата ВМРО-ДПМНЕ.

 

 Додади коментар