ФОТО: Се санираат полски патишта
04-03-2020 РЕГИОН

Во тек е акција за санирање на полските патишта. Деновиве се санира патот во Брушани а веќе е завршен патот во месноста Овчка река. Согласно временските услови ќе се продолжи со санација на полски патишта на останатите локации.

 

Додади коментар