(ВИДЕО) Велигденска честитка од градоначалникот на општина Кавадарци
07-04-2018 РЕГИОН

 

Честитка по повод Велигденските празници до сите граѓани упати градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев...

 Додади коментар