(видео) ВМРО-ДПМНЕ обвинува за катастрофална состојба на каналите за наводнување во Тикешијата
17-04-2018 РЕГИОН

 

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци на прес конференција упати критики и обвинувања на адреса на владата предводена од СДСМ, за како што велат катастрофалната состојба во која се наоѓале каналите за наводнување во Тиквешко.

 Додади коментар