(ВИДЕО) Две години од проектот „Мој општинар“
11-12-2019 РЕГИОН

Во Кавадарци две години се спроведува проектот „Мој општинар“. На денешната прес конференција беше посочено дека во изминатиот период се реализирани повеќе проекти, кои произлегле директно од граѓаните.

 Додади коментар