(ВИДЕО) Донација од „Алијанс уан“ за ООУ „Тоде Хаџи Тефов“ Кавадарци
28-02-2020 РЕГИОН

Компјутери и принтери донираше компанијата „Алијанс уан“ Кавадарци на ООУ „Тоде Хаџи Тефов“. Денеска беше потпишан договорот за оваа донација.

 

Додади коментар