(ВИДЕО) Дрекслмаер ќе реализира акција за пошумување во Ваташа
29-11-2018 РЕГИОН

 

 

Компанијата „Дрекслмаер“ во соработка со Македонски шуми и локална самоуправа Кавадарци ќе пошумува на ерозивно подрачје. Се очекува да бидат засадени околу 7000 садници.

 

Денеска дрвца посади генералниот директор на „Дрекслмаер“ Лукас Мурингер.

 

С.Д

 

 

Додади коментар