(ВИДЕО) Кавадарци и Требиње од Босна ќе се збратимат
21-03-2018 РЕГИОН

 

Денеска во посета на општина Кавадарци беше амбасадорката на Босна и Херцеговина во Македонија, Лепа Бабиќ. Таа имаше работна средба со градоначалникот Митко Јанчев.

 

Во изјавата за медиумите информираа за средбата и за иницијативата за збратимување на Кавадарци со Требиње од Босна и Херцеговина....

 

Додади коментар