(ВИДЕО) Кавадарци работи на неколку поголеми проекти
26-02-2020 РЕГИОН

Нови паркинг места, доградба на кејот на реката Луда Мара и нов зелен пазар во Кавадарци, се дел од проектите на кои општина Кавадарци интензивно работи. Градоначалникот Митко Јанчев денеска одговарајќи на новинарски прашања информираше за реализацијата на овие проекти.

 

Додади коментар