(ВИДЕО) Лазов: „Во Росоман интензивно се реализираат инфраструктурни проекти'
30-08-2016 РЕГИОН

Со полна пареа се одвиваат инфраструктурните работи на територијата на општина Росоман. Механизацијата на Македонија пат веке навлезе на територијата на Росоман и го асфалтира влезниот дел од стран на градско на патниот правец Градско Прилеп.

 

Паралелно со ова општината ги тампонира и тротоарите од левата страна на овој патен правец и ги подготвува за поставување на павер елементи. Еве што за овие активности ни иозјави градоначалникот Стојанче Лазов.   М.В

 

 

 

 

 

 Додади коментар