(ВИДЕО) Најмладите ја пречекаа пролетта на градскиот плоштад
20-03-2018 РЕГИОН

 

Убавините кои ги носи пролетта денеска низ игра и песна ги најавија децата од големите групи на детската градинка „Рада Поцева“. Тие на градскиот плоштад...

 Додади коментар