(ВИДЕО) Новогодишна хуманитарна акција на игротека „Трезор кидс“
28-12-2017 РЕГИОН

 

Трета година по ред новогодишна хуманитарна акција организира игротека „Трезор кидс“. Годинава нивната донација заврши кај дечињата со посебни потреби, деца без родители и кај социјално загрозени семејства.

 

Додади коментар