(ВИДЕО) Панов: Општина Кавадарци е во добра финансиска кондиција
10-10-2017 РЕГИОН

Градоначалникот на општина Кавадарци одговара на новинарско прашање во каква кондиција е општина Кавадарци по неговото водење на општината во два мандати. Панов нагласува дека општината нема долгови...

 Додади коментар