(ВИДЕО) Реакција на советничката група на СДСМ по одлуката за референдум
31-08-2017 РЕГИОН

 

Советничката група на СДСМ во советот на општина Кавадарци денеска на прес конференција реагираше на вчера донесената одлука за референдум за или против мигрантите, донесена од мнозинството во советот.

 

Додади коментар