(ВИДЕО) Реформите во системот за водоснабдување - работилница во Кавадарци
17-03-2017 РЕГИОН

Кавадарци беше домаќин на првата работилница за биснис планирање од проектот “Реформите во системот за водоснабдување, собирање и пречистување на водите на локално ниво“ финансиран од Европската Унија. Што значат овие реформи и дали ќе има корекција на цената на водата?

А.Д

 Додади коментар