(ВИДЕО) Ротари клуб и Црвен крст реализираа успешна крводарителска акција
14-11-2018 РЕГИОН

 

 

Во организација на Ротари клуб Кавадарци и општинска организација на Црвен крст денеска во просториите на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Кавадарци се реализираше крводарителска акција.

 

Крв даруваа ротаријанците, ученици од СОЗШУ „Ѓорче Петров“ и од ученичкиот дом „Крсте Петков Мисирков“.

А.Д

 

 

 

Додади коментар