(ВИДЕО) Смарт табла доби кавадаречката гимназија
13-04-2017 РЕГИОН

Како плод на седум годишната соработка помеѓу Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип и гимназијата „Добри Даскалов“ денеска универзитетот опреми една од новите училници во гимназијата со смарт табла. К.Ѓ

 

Додади коментар