(ВИДЕО) Филип Ризов - спортист на Кавадарци за 2017
29-12-2017 РЕГИОН

 

Филип Ризов е избран најдобар спортист на Кавадарци за 2017 година. Карате клубот Урбан инвест е прогласен за најдобар спортски колектив, а Владанка Аврамова најдобар млад спортист, најдобар младински клуб е ГРК Тиквеш, најтренер е Љупчо Малинков, додека Даниел Мојсов е најодбриот интернационалец.

 

Најголем спортски талент е Васко Витанов.

 

Мики Виденовиќ – Јоцо доби признание за најдобар спортски новинар, а Милан Колев е најдобар спортски работник.

 

Најдобар каратист е Стефанија Грозданова.


Најдобар кик боксер Илија Камчев.

 


Најдобар ММА борец Мартин Данев.


Најдобар млад кик боксер Блаже Настов.


Најдобар млад ММА борец Мартин Димитриовски.

Додади коментар