(ВИДЕО) Хуманитарна активност на младите од Црвен Крст Кавадарци
31-03-2018 РЕГИОН

 

 

Младите волонтери на кавадаречката организација на Црвен Крст реализираа уште една од низата хуманитарни кации...

 

Додади коментар