(ФОТО) Започна изградба на потпорен ѕид во с. Бегниште
10-07-2020 РЕГИОН

 

Започна да се реализира проектот за изградба на потпорен ѕид во с.Бегниште. Потпорниот ѕид се гради по барање на жителите и отстранување на критична точка на локалниот пат до с.Бегниште. Проектот е со финансиска вредност од 423 340 денари - информираат од локалната самоуправа. 

 Додади коментар