(ФОТО) Претседателот Иванов со фамилијата веста за Христовото воскресение ја дочека во Кавадарци
08-04-2018 РЕГИОН

 

Меѓу големиот број верници кои синоќа дојдоа во храмот Света Петка во Кавадарци да ја слушнат радосната вест за Христовото Воскресение беа и претседателот на државата Ѓорге Иванов и градоначалникот Митко Јанчев со своите семејства.

 

 

По опходот на црквата, како што налага традицијта и двете семејства се кршеа со Велигденски јајца.

 

 

 

 

 

 

 Додади коментар